Posao Hostese / Domaćice na Jahti


Posao Hostese / Domaćice na jahti. Posao sa naljepšim pogledom na Jadranu. Posao koji radite u prirodnom okruženju sunca, mora i vjetra, prekrasnih uvala i otoka.

 

Posao Hostese / Domaćice na jahti!
 
Posao Hostese / Domaćice na jahti je sve traženiji posao unazad nekoliko godina. Sa pojavom većih jahti, katamarana i jedrilica posao hostese na Jadranu je sve traženiji. Gosti uz skipera često traže i hostesu kao dio posade. Neki veći brodovi iziskuju dva službena člana posade, gdje hostesa / domaćica izuzetno dobro uskače u cjelokupnu priču.
 

Posao Hostese / Domaćice na jahti uzimaju gosti dubljeg džepa koji ne žele nikakvu brigu oko organizacije za vrijeme svog godišnjeg odmora.

Hostesa / Domaćica na jahti najčešće ide sa našim profesionalnim skiperom, ali može biti i sa gostom skiperom. U slučaju da je hostesa / domaćica na jahti sa gostom skiperom, onda je i u ulozi organizatora rute. Sve te vrline možete naučiti na našem tečaju 'Postani Hostesa'.

 
Što podrazumijeva posao Hostese / Domaćice na jahti?

  • Nabavka namirnica
  • Pripremanje i posluživanje doručka, ručka i snackova kroz dan
  • Održavanje kuhinje urednom i čistom
  • Održavanje kabina, tuševa i wc-a urednima i čistima
  • Pomoć skiperu pri sidrenju, uplovu i isplovu
  • Pomoć pri organiziranju rute, rezerviranju večera i ekskurzija u slučaju gosta skipera

Posao Hostese / Domaćice na jahti!!

Napomena: Za rad na većim plovilima potrebno je položiti licencu Voditelja brodice B kategorije (Ministarstva mora, prometa i infrastrukture).

Pridruži se našem tečaju 'Hostesa na jahti', zabavi se i počni raditi najljepši posao na Jadranu. Prijavi se na naš tečaj ovdje.

 

Kontakt info

Bartolin, obrt za usluge u turizmu
Jagnedje 24, 10090 Zagreb

Telefon

+385 91 4056 000

E-mail
info@postaniskiper.hr