Skiper Akademija 2022

PostaniSkiper.hr organizira Skiper akademiju u terminu od 02.04.2022. do 16.04.2022. Nauči nove vještine i pridruži se našem timu skipera. Radi najljepši i najbolje plaćeni posao na Jadranu!

Nove prilike se rađaju svaki dan! Posao skipera je jedna nova prilika i avantura za svakoga tko je voljan učiti i uložiti u sebe!

 

Skiper Akademija 2022
 

Posao skipera je jedna nova prilika i avantura za svakoga tko je voljan učiti i uložiti u sebe!

Posao skipera je jedan od najbolje plaćenih poslova u Hrvatskoj! Većina kandidata nakon položene akademije vrati uloženo već u prvoj sezoni rada kao skiper!

Našoj skiper akademiji može pristupiti svatko stariji od 18 godina. Bez ikakvog prethodnog znanja ili iskustva o brodu, meteorologiji, Jadranu i slično.

Sve osnovne vještine za potrebe jednog skipera prolazimo na našoj skiper akademiji. To je intenzivan tečaj u trajanju od 14 dana gdje svaki polaznik uči osnovne vještine upravljanja brodom, jedrenja, savladavanja pomorskih vještina kako na jedrilici i katamaranu. Tečaj uključuje svakodnevna teoretska predavanja od iskusnih instruktora vezano za posao skipera, odnosa sa čarterom i gostom. Teoretska predavanja naših instruktora, koji su prije svega iskusni skiperi sa stažom preko 10 godina i sveobuhvatnim iskustvom cjelokupnog posla skipera, uvelike olakšava polaznicima da se što bolje snađu u samostalnom radu odmah po završenoj akademiji.

 

Termin Skiper akademije: 

         02.04.2022. - 16.04.2022.

 

Što Skiper akademija uključuje:

  1. Sveobuhvatno znanje i iskustvo za posao skipera na jedrilici i katamaranu
  2. Mogućnost rada u nautičkom sektoru
  3. Smještaj na brodu / Gorivo / Marine / Instruktor / Turističke takse / WiFi Internet/ Popust na licencu C kategorije ili Yacht Master A

 

Nakon Skiper akademije potrebno je:

  1. Obaviti lječnički pregled za pomorce
  2. Ishoditi licencu - Profesionalni skiperi mogu taj posao obaviti minimalno sa Dozvolom za voditelja brodice 'C kategorije'.

 

Uloži u sebe i pridruži se našoj skiper akademiji. Nauči nove vještine i počni raditi najljepši posao na Jadranu. Prijavi se na naš tečaj ovdje.

Kontakt info

Bartolin, obrt za usluge u turizmu
Jagnedje 24, 10090 Zagreb

Telefon

+385 91 4056 000

E-mail
info@postaniskiper.hr