Skiper Akademija 2024

PostaniSkiper.hr organizira Skiper akademiju u terminu od 06.04.2024. do 20.04.2024. Nauči nove vještine i pridruži se našem timu skipera. Radi najljepši i najbolje plaćeni posao na Jadranu!

Nove prilike se rađaju svaki dan! Posao skipera je jedna nova prilika i avantura za svakoga tko je voljan učiti i uložiti u sebe!

 

Skiper Akademija 2024
 

Posao skipera je jedna nova prilika i avantura za svakoga tko je voljan učiti i uložiti u sebe!

Posao skipera je jedan od najbolje plaćenih poslova u Hrvatskoj! Većina kandidata nakon položene akademije vrati uloženo već u prvoj sezoni rada kao skiper!

Našoj skiper akademiji može pristupiti svatko stariji od 18 godina. Bez ikakvog prethodnog znanja ili iskustva o brodu, meteorologiji, Jadranu i slično.

Sve osnovne vještine za potrebe jednog skipera prolazimo na našoj skiper akademiji. To je intenzivan tečaj u trajanju od 14 dana gdje svaki polaznik uči osnovne vještine upravljanja brodom, jedrenja, savladavanja pomorskih vještina na jedrilici. Tečaj uključuje svakodnevna teoretska predavanja od iskusnih instruktora vezano za posao skipera, odnosa sa čarterom i gostom. Teoretska predavanja naših instruktora, koji su prije svega iskusni skiperi sa stažom preko 10 godina i sveobuhvatnim iskustvom cjelokupnog posla skipera, uvelike olakšava polaznicima da se što bolje snađu u samostalnom radu odmah po završenoj akademiji.

 

Termin Skiper akademije: 

         06.04.2024. - 20.04.2024.

 

Što Skiper akademija uključuje:

  1. Sveobuhvatno znanje i iskustvo za posao skipera na jedrilici
  2. Mogućnost rada u nautičkom sektoru
  3. Smještaj na brodu / Gorivo / Marine / Instruktor / Turističke takse / WiFi Internet

 

Nakon Skiper akademije potrebno je:

  1. Obaviti lječnički pregled za pomorce
  2. Ishoditi licencu - Profesionalni skiperi mogu taj posao obaviti minimalno sa Dozvolom za voditelja brodice 'C kategorije'.

 

Uloži u sebe i pridruži se našoj skiper akademiji. Nauči nove vještine i počni raditi najljepši posao na Jadranu. Prijavi se na naš tečaj ovdje.

Kontakt info

Bartolin, obrt za usluge u turizmu
Jagnedje 24, 10090 Zagreb

Telefon

+385 91 4056 000

E-mail
info@postaniskiper.hr